Clipit din ochi

grosuadelina

Clipit din ochi

Mesaj de grosuadelina »

Bună ziua , copilașul meu de 7 ani a început des să clipească din ochi și nu poate controla acest obiect . Aș dori să vă aud părerea despre acest lucru. Mersi mult

Andrei.Bunduchi

Re: Clipit din ochi

Mesaj de Andrei.Bunduchi »

Buna ziua. Este un tic nervos. Va adresați la medicul Neurolog daca va deranjează.

prodanlavinia

Mesaj de prodanlavinia »

grosuadelina scrie:
Mar 18 Aug, 2020 12:25 pm
Bună ziua , copilașul meu de 7 ani a început des să clipească din ochi și nu poate controla acest obiect . Aș dori să vă aud părerea despre acest lucru. Mersi mult
Cred că ar fi bine să limitați timpul care copilașul îl petrece la telefon,tabletă sau TV. :)

NinaSeaton

Mesaj de NinaSeaton »

grosuadelina scrie:
Mar 18 Aug, 2020 12:25 pm

WilliamUnigh

-

Mesaj de WilliamUnigh »

Tinand cont ca sunt una dintre persoanele care rar isi pune o imagine pe acest forum in cadrul topicelor fara a fi protejate, sau fara a preciza sursa imaginilor postate, asi dori o parere daca este oportuna modificarea punctului 9 din regulamentul topicului, respectiv:
Regulament Forum scrie:9. Este interzisa publicarea oricarui material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv. Deasemenea este interzisa publicarea linkurilor catre locatii de unde se pot descarca astfel de materiale. Autorii poarta intreaga raspundere pentru textele citate si iconografia reprodusa. Sunt interzise anunturile de vanzare a cataloagelor, sau al oricaror altor lucrari cu drepturi de autor, scanate pe CD, DVD.

Scrie răspuns